Billån

Billån hos vores bilforhandlere

AL Finans samarbejder med en lang række dygtige bilforhandlere over hele landet.

Billån via bilforhandler

AL Finans samarbejder med bilforhandlere over hele landet og kan tilbyde attraktive finansieringsløsninger til både erhverv og private. Du kan ansøge om lån direkte hos forhandleren og få hurtigt svar - 24 timer i døgnet. AL Finans er det bedste finansieringsselskab.

Vi kan hjælpe med at finde en forhandler og den bedste finansiering for dig

Uanset om du skal bruge en bil til at transportere familien sikkert og komfortabelt omkring, eller om du er på udkig efter den bedste bil til de opgaver, der skal løses i din virksomhed, kan vores forhandlernetværk hjælpe dig med at finde den helt rigtige bilmodel. Samtidig sørger vi for den helt rigtige finansieringsmodel, der sikrer, at du, din familie eller virksomhed kan køre hjem med en problemfri økonomi.

Vidste du, at 7 ud af 10 finder en billigere bilforsikring her! 
Du kan via AL Finans få et godt forsikringstilbud hos Alka. Samtidig tilbydes du som kunde hos os et gavekort på 1.000,- kr. fra Alka, når du køber din bilforsikring online. Beregn din pris her. 

 

Så nemt er det

Med et billån fra AL Finans er det dig, der køber og ejer bilen, og dig der bestemmer, hvad der skal ske med den i forhold til vedligehold, gensalg osv. Billån med AL Finans er ofte billigere end i banken, og du bevarer samtidig dine kreditmuligheder.

Du indfrier lånet gennem dine månedlige ydelser. Du kan altid vælge at indfri eller nedbringe lånet ekstraordinært undervejs med en ekstra indbetaling, hvis du får mulighed for det. Hvis du pludselig ikke har brug for bilen længere, kan du vælge at sælge den og indfri lånet.

Variabel eller fast rente

Variabel rente

Et billån med variabel rente fungerer ligesom en kassekredit i banken: Renten på lånet går op og ned sammen med Nationalbankens indlånsrente. Fordelen ved et variabelt forrentet lån er, at det som udgangspunkt er billigere end et fast forrentet lån. Og hos AL Finans er du altid sikret den samme ydelse: Skulle renten stige, bliver løbetiden bare forlænget. Omvendt afkortes løbetiden, hvis renten falder. 

Fast rente

Med et fast forrentet billån hos AL Finans kender du renten på lånet, dine månedlige ydelser og lånets løbetid. Du behøver altså ikke at bekymre dig om renteudviklingen. Renten på et fast forrentet lån er højere end på et variabelt – men du risikerer ikke, at den stiger undervejs. Det er især en fordel for lån med længere løbetid.

Billån vs. Billeasing

Uanset om du skal bruge din bil privat eller til erhverv, er det værd at overveje, om det er mest fordelagtigt at købe den selv eller at lease den. Begge dele kan lade sig gøre hos AL Finans – og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Fordele ved billån

  • Når du låner penge til ny bil gennem AL Finans, kan du trække dine renteudgifter fra i skat
  • Har du ikke længere brug for bilen, kan du sælge den og indfri lånet
  • Ændrer din økonomi sig, kan du vælge hurtigere at nedbringe dit lån
  • Du behøver ikke at kende dit kørselsbehov flere år frem i tiden
  • Du kan selv vælge, hvordan du vil vedligeholde bilen og hvilke mekanikere, du vil bruge

Fordele ved billeasing

  • Når du leaser din bil gennem AL Finans, får du en bil til en fast, månedlig udgift
  • Ved privatleasing omfatter aftalen alle udgifter til service og vedligehold, så du kender dit budget
  • Du kan vælge en ny bil igen, når leasingperioden er slut
  • Du skal ikke bekymre dig om, hvad bilen kan indbringe ved salg
  • Du kan tilvælge en række forskellige tilvalgsprodukter, der til sammen gør, at du kun skal koncentrere dig om at køre bilen

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af AL Finans

Felter markeret med * skal udfyles

Tak for din henvendelse!

Du vil blive kontaktet af AL-Finans for aftale om et møde.

Kontakt
Luk

Information

AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Google Maps

Hovednummer

+45 43 43 49 00 

Bestil en opringning

Tak for din henvendelse

Din forespørgsel er nu sendt, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl

Din forespørgsel blev ikke sendt, prøv venligst igen.