Billån

Billån hos vores bilforhandlere

AL Finans samarbejder med en lang række dygtige bilforhandlere over hele landet.

Billån via bilforhandler

AL Finans samarbejder med bilforhandlere over hele landet og kan tilbyde attraktive finansieringsløsninger til både erhverv og private. Du kan ansøge om lån direkte hos forhandleren og få hurtigt svar - 24 timer i døgnet. AL Finans giver dig et nemt og sikkert billån.

Vi kan hjælpe dig med at finde forhandler og den bedste finansiering


Uanset om du skal bruge en bil til at transportere familien sikkert og komfortabelt omkring, eller om du er på udkig efter den bedste bil til de opgaver, der skal løses i din virksomhed, kan vores forhandlernetværk hjælpe dig med at finde den helt rigtige bilmodel. Samtidig sørger vi for den helt rigtige finansieringsmodel, der sikrer, at du, din familie eller virksomhed kan køre hjem med en problemfri økonomi.

Vidste du, at du kan spare penge på din bilforsikring hos Alka?

Alka bilforsikring er ikke bare billig, den er også kåret som ’Bedst i test’ af forbrugermagasinet Tænk Penge i juni 2017 og oktober 2018. Se hvor meget du kan spare på din bilforsikring og få minimum 1.000 kr. på et gavekort til at shoppe for, når du køber forsikringen gennem AL Finans på alka.dk/alfinans. Gavekortet kan du fx. bruge til Zalando, Magasin, Q8, Wupti.com, Imerco eller Folkeferie.dk. Se prisen på din forsikring her.

 

Så nemt er det

Med et billån fra AL Finans er det dig, der køber og ejer bilen, og dig der bestemmer, hvad der skal ske med den i forhold til vedligehold, gensalg osv. Billån hos AL Finans er ofte billigere end i banken, og du bevarer samtidig dine kreditmuligheder.

Du indfrier lånet gennem dine månedlige ydelser. Du kan altid vælge at indfri eller nedbringe lånet ekstraordinært undervejs med en ekstra indbetaling, hvis du får mulighed for det. Hvis du pludselig ikke har brug for bilen længere, kan du vælge at sælge den og indfri lånet.

Variabel eller fast rente

Variabel rente

Et billån med variabel rente fungerer ligesom en kassekredit i banken: Renten på lånet går op og ned sammen med Nationalbankens indlånsrente. Fordelen ved et variabelt forrentet lån er, at det som udgangspunkt er billigere end et fast forrentet lån. Og hos AL Finans er du altid sikret den samme ydelse: Skulle renten stige, bliver løbetiden bare forlænget. Omvendt afkortes løbetiden, hvis renten falder. 

Fast rente

Med et fast forrentet billån hos AL Finans kender du renten på lånet, din månedlige ydelse og lånets løbetid. Du behøver altså ikke at bekymre dig om renteudviklingen. Renten på et fast forrentet lån er højere end på et variabelt – men du risikerer ikke, at den stiger undervejs. Det er især en fordel for lån med længere løbetid.

Bilkøb eller leasing

Uanset om du skal bruge din bil privat eller til erhverv, er det værd at overveje, om det er mest fordelagtigt at købe den selv eller at lease den. Begge dele kan lade sig gøre hos AL Finans – og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Fordele ved billån

  • Når du låner penge til ny bil gennem AL Finans, kan du trække dine renteudgifter fra i skat
  • Har du ikke længere brug for bilen, kan du sælge den og indfri lånet
  • Ændrer din økonomi sig, kan du vælge at nedbringe dit lån hurtigere
  • Du behøver ikke at kende dit kørselsbehov flere år frem i tiden
  • Du kan selv vælge, hvordan du vil vedligeholde bilen og hvilke mekanikere, du vil bruge

Fordele ved billeasing

  • Når du leaser din bil gennem AL Finans, får du en bil til en fast, månedlig udgift
  • Ved privatleasing omfatter aftalen alle udgifter til service og vedligehold, så du kender dit budget
  • Du kan vælge en ny bil igen, når leasingperioden er slut
  • Du skal ikke bekymre dig om, hvad bilen kan indbringe ved salg
  • Du kan tilvælge en række forskellige tilvalgsprodukter, der til sammen gør, at du kun skal koncentrere dig om at køre bilen

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af AL Finans


Felter med * skal udfyles
Kontakt
Luk

Information

AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Google Maps

Hovednummer

+45 43 43 49 00 


Felter med * skal udfyles