Forhandler

Gør det nemt og
sikkert at sige ja

Når du tilbyder bilfinansiering gennem AL Finans
bliver vejen til salg kortere.

Styrk dit salg med nem og sikker bilfinansiering

AL Finans er specialister i bilfinansiering og stiller vores årelange erfaring og solide branchekendskab til rådighed for dig som bilforhandler.Sammen med os kan du tilbyde dine kunder attraktive finansieringsløsninger inden for leasing og lån. Samtidig får du kyndig finansiel rådgivning, der er med til at styrke dit salg.

En stærk samarbejdspartner

Vi tilbyder finansieringsløsninger inden for områderne lån til biler, motorcykler og campingvogne samt leasing primært af biler. Vores services tager udgangspunkt i vores lange erfaring og branchekendskab og den løbende dialog mellem dig og din faste AL Finans konsulent, der inspirerer til nye idéer, der kan forbedre din forretning.

Den daglige drift og låneformidling

Systemerne Bilinfo og Auto Desktop gør det nemt for dig at servicere dine kunder enkelt og hurtigt til både din og dine kunders tilfredshed.

Lån

  • Onlinesystemerne er åbne 24 timer i døgnet året rundt
  • Svar på finansiering inden for 2 minutter
  • Lånedokumenter kan printes og underskrives på stedet

Leasing

  • Vi tilbyder privatleasing samt finansiel og operationel leasing til dine erhvervskunder

Generelt

  • Mulighed for salgsuddannelse i finansiering. Øg din og dine medarbejderes viden om salg af finansiering – og øg dit forretningspotentiale

Kundeudsagn

Læs hvad vores kunder siger om bilfinansieringssamarbejdet med AL Finans.

Jacon Biler

"Den store styrke og fordel ved samarbejdet med AL Finans er den korte responstid på vores finansieringsansøgninger, og at vi altid bliver behandlet professionelt."

Jacon Biler har haft AL Finans som samarbejdspartner på finansiering siden 2005. Den store styrke og fordel ved samarbejdet er den korte responstid på vores finansieringsansøgninger, og at vi altid bliver behandlet professionelt.

AL Finans er en værdifuld sparringspartner for os i hverdagen. Vi kan altid vende eventuelle problemstillinger, ligesom efteruddannelse og andre arrangementer har betydet meget for vores forretning og samarbejdet generelt.

Vi er løbende i dialog med AL Finans, og vi oplever altid, at vi har samme mål og god forståelse. Vi forventer at fortsætte samarbejdet mange år ud i fremtiden, og vi kan kun anbefale AL Finans til andre.

Venlig hilsen

Thomas Conradsen
Direktør
www.jacon.dk

Det er let at komme i gang som forhandler af AL Finans finansiering

Kontakt os på tlf. 43 24 49 20, så aftaler vi et møde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at tilbyde finansiering gennem AL Finans?

Det er gratis for dig som forhandler at tilbyde finansiering gennem AL Finans.

Hvordan bliver jeg forhandler?

Kontakt AL Finans på tlf. 43 24 49 20, så arrangerer vi et møde med den AL Finans konsulent, der bedst kan hjælpe dig.

Skal jeg investere i nye computere?

Nej. Du kan nemt  integrere vores systemer på enhver computer. Installation og opsætning tager en halv time – så er du klar til at gå i gang.

Hvad får jeg ud af samarbejdet med AL Finans?

Udover at kunne tilbyde dine kunder nem og sikker finansiering og din virksomhed en professionel løbende dialog om jeres muligheder, tilbyder vi også efteruddannelse i salg, inspirationsmøder og andre arrangementer. Desuden medvirker vores egen markedsføring af bilfinansiering til at drive trafik til din forretning.

Er det nødvendigt med efteruddannelse?

Nej. Bilinfo og Auto Desktop er begge enkle og brugervenlige systemer. Det plejer ikke at være nødvendigt med mere end en halv times instruktion. Og hvis der er spørgsmål undervejs, er din konsulent altid klar til at hjælpe. 

Kontakt
Luk

Information

AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Google Maps

Hovednummer

+45 43 43 49 00 


Felter med * skal udfyles