Billån

Grønt AL billån

Kør ind i klimakampen med AL Finans

Beregn pris

December kampagne: Billigt billån til plugin hybrid- og elbiler

Ønsker du finansiering af en plugin hybrid- eller elbil, tilbyder AL Finans i hele december et særligt tilbud til dig. Vores Grønne AL Billån er for dig, der gerne vil køre i en klimavenlig bil. Ansøger du et Grønt AL billån i løbet af december og får det bevilget, får du samtidig et gavekort til Aarstiderne.com på 500 kr. Du kan bruge vores grønne låneberegner og se prisen på dit lån hurtigt og nemt. Beregn billån og ansøg her.
Ønsker du finansiering af benzin- eller dieselbil, kan du som PlusKort medlem få fordelagtige fordele her.

Lån til plugin hybrid og elbil

Salget af de mere klimavenlige biler, herunder plugin hybrid og elbiler, forventes at stige de kommende år. Bilfabrikanterne lancerer nye klimavenlige modeller og politisk styrkes klimavenlige tiltag og adfærd. Denne udvikling understøtter AL Finans med et grønt billån, hvor dem der køber en plugin hybrid- eller elbil, kan finansiere den til yderst attraktive vilkår. Det er ligemeget om bilen købes fra ny eller brugt - og det er ligemeget om bilen er til privat eller erhvervsbrug.

Lånet tilbydes til plugin hybrid- og elbiler, da disse to biltyper udleder mindst CO2 ifølge Danmarks Naturfredningsforening.

Vi tilbyder lån til plugin hybrid- og elbiler til en rente på kun 1,25% og en udbetaling på 10%.

Eksempel på beregning

Bilens pris: 300.000 kr. Udbetaling: 30.000 kr. Kreditbeløb 270.000 kr. Månedlig ydelse 3.067 kr.

Løbetid er 96 mdr. Debitorrenten er variabel og udgør 1,26%. ÅOP før skat 2,20%. De samlede kreditomkostninger udgør kr. 24.388. Det samlede beløb, der skal betales af forbrugeren andrager kr. 294.388. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. AL Finans samarbejder med Arbejdernes Landsbank. Finansieringen forudsætter endelig kreditgodkendelse og er betinget af, at bilen kaskoforsikres.

 

Fordele ved grønt billån

 • 1,25% i variabel rente

 • 10% i udbetaling

 • I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening

 • Rådgivning af specialister hos AL Finans

 • Få svar indenfor 2 timer i normal arbejdstid

 • Understøtter salget af klimavenlige biler

Beregn din pris her

Søger du finansiering af en plugin hybrid- eller elbil, kan du bruge vores grønne prisberegner og via 3 enkle steps få prisen på dit billån. Du får svar på din låneansøgning indenfor 2 timer i normal arbejdstid.

Så nemt er det

 • Angiv hvilken bil, der skal finansieres

 • Giv samtykke til eSKAT, så vi kan se din årsopgørelse

 • Tilføj information om dig og sælger af bilen

 • Herefter vurderer vi din låneansøgning

 • Vi kreditvurderer dig og vurderer bilen, du ønsker finansieret

 • Du får svar indenfor 2 timer i normal arbejdstid

Vi samarbejder med Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største natur- og miljøorganisation, og blev etableret for mere end 100 år siden. Foreningen arbejder for en rigere natur, et rent miljø og en bæredygtig fremtid, og arbejder derfor også aktivt for at gøre bilismen grønnere og mere klimavenlig.

AL Finans og Danmarks Naturfredningsforening er indgået i et partnerskab, forbi vi sammen kan gøre en forskel for miljøet og klimaet. Med samarbejdet tilbydes et produkt, som er tilpasset kundernes behov og understøtter de mest klimavenlige biler.

Danmarks Naturfredningsforening anbefaler plugin hybrid- og elbiler for miljøet og klimaet: En ren elbil er ubetinget det bedste klimavalg. Hvis du vælger en plugin hybrid, er det afgørende for klimaregnskabet, at du først og fremmest kører på el.

Læs mere om anbefalingen og få inspiration til at vælge den rigtig bil for dig og klimaet.

Danmarks Naturfredningsforening

 

Maria Reumert Gjerding, præsident i Danmarks Naturfredningsforening, roser initiativet om at gøre det mere attraktivt at vælge den klimavenligste bil for dig:
"Vi glæder os over, at finansverdenen og Danmarks Naturfredningsforening vil det samme. Ved at målrette lånet de biltyper, der har det mindste klimaaftryk, sender AL Finans og Arbejdernes Landsbank et vigtigt signal til alle, som vi kun kan bakke varmt op omkring. Det er til gavn for naturen, miljøet og klimaet – og for forbrugeren".