Erhvervsleasing

Skal din virksomhed være godt kørende?

Erhvervsleasing er et let valg, der giver budgetsikkerhed
til konkurrencedygtige priser.

Min leasingbil Beskatning af fri firmabil

Erhvervsleasing

Leasing af firmabil er et let og sikkert valg, når din virksomhed skal være godt kørende. Erhvervsleasing gennem AL Finans giver både din virksomhed nye firmabiler og budgetsikkerhed. Erhvervsleasing kan være en fordelagtig måde at finansiere firmabiler på, og med AL Finans’ forskellige leasingløsninger, er der muligheder, der passer de fleste virksomheder. Vi tilbyder operationel leasing, finansiel leasing, splitleasing og håndværkerleasing.

Få et tilbud på leasing af firmabil

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad AL Finans kan tilbyde inden for erhvervsleasing, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller aftale et møde. Vi har forskellige løsninger, og kan sammen finde den der passer bedst til din virksomhed. Det er ligegyldigt hvilken bil du ønsker at lease, hos AL Finans tilbyder vi leasing til alle mærker. Kontakt AL Finans erhvervsleasing

Operationel leasing

Operationel leasing

Bilen tilbageleveres til AL Finans, når leasingperioden ophører. Du skal derfor hverken tænke på salg eller risiko for restværdi.

Finansiel leasing

Finansiel leasing

Din virksomhed har brugsret over bilen, og du står selv for at anvise en køber, når leasingperioden ophører.

Splitleasing

Splitleasing

Brug bilen både til privat- og firmakørsel og del den månedlige ydelse mellem virksomhed og privatperson.

Håndværkerleasing

Håndværkerleasing

Leasing af varevogne samt andre kassevogne. Få vores rådgivning til at finde den optimale løsning til håndværkerleasing.

Leasing giver dig muligheder

Du kan selv vælge, hvilken leasingmodel du og din virksomhed ønsker. Erhvervsleasing som finansieringsmetode frigiver likviditet, som kan bruges til at øge væksten i virksomheden. AL Finans giver dig muligheden for at fokusere på det, der er vigtigt for firmaet. Har du valgt erhvervsleasing hos AL Finans tilbyder vi forskellige tilvalgsprodukter, der kan gøre din leasingaftale endnu bedre. Se tilvalgsprodukter her

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af AL Finans

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en af vores leasingeksperter.


Felter med * skal udfyles
Kontakt
Luk

Information

AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Google Maps

Hovednummer

+45 43 43 49 00 


Felter med * skal udfyles