Erhvervsleasing

En sikker mand på holdet

Et samarbejde med AL Finans skaber værdi for
både dig og dine kunder

Kontakt AL Finans

Et seriøst og sikkert samarbejde

Med AL Finans som samarbejdspartner kan du som bank, revisor eller økonomisk rådgiver tilbyde dine kunder og dine klienter de mest optimale løsninger inden for leasing. Vores arbejde tager udgangspunkt i vores lange erfaring og branchekendskab, vores stabile finansielle bagland samt et ønske om at levere personlig service på et højt fagligt niveau.

Styrk din rådgivning, dine kunder - og din konkurrenceevne

Vi tilbyder din virksomhed, dine kunder og klienter kyndig finansiel rådgivning og produkter, der tilpasses specifikt til den enkelte virksomheds behov og situation. Vores arbejde tager respektfuldt udgangspunkt i den relation, din virksomhed allerede har med hver enkelt kunde og klient. 

I samarbejde med os kan du hjælpe dine kunder og klienter til at få frigivet ressourcer og kapital, de kan bruge til at styrke deres virksomheders vækst. Ved at udvide din produktportefølje står du selv stærkere i forhold til konkurrenterne.

Produkter

I samarbejde med AL Finans kan du tilbyde dine kunder og klienter disse produkter:

Leasing

Med erhvervsleasing via AL Finans har dine kunder altid en opdateret firmabil og får også budgetsikkerhed. Samtidig frigiver leasing likviditet, de kan bruge til vækst i virksomheden og øget fokus på kerneforretningen. Læs mere om erhvervsleasing.

Factoring

Hjælp dine kunder med at vækste. Med factoring får dine kunder udbetalt 80% af hver fakturas værdi med det samme. Det giver øget likviditet til at styrke virksomhedens drift og vækst. Læs mere om factoring.

Beregn fordelene ved factoring: Brug vores beregner til at finde ud af, om factoring er relevant for din kunde. Beregneren er samtidig et godt redskab til at forklare din kunde, hvad de kan få ud af at benytte sig af factoring. Du finder beregneren her.

Det er let at komme i gang som samarbejdspartner med AL Finans

Kontakt os på tlf. 43 24 49 20 for at aftale et møde

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det, når vores kunder vælger et AL Finans produkt?

Factoring: Omkostningerne afhænger af flere faktorer som f.eks. antal fakturaer etc. Du kan bruge vores beregner til at regne omkostninger og fordele ved factoring.

Leasing: Prisen på en leasingaftale afhænger af prisen på bilen, det forventede forbrug samt hvilken type leasing, der vælges. Du er meget velkommen til at kontakte os på 43 24 49 20 for at høre mere.

Kan AL Finans efteruddanne mine medarbejdere i jeres produkter?

Ja. Vi vil meget gerne sende en konsulent ud for at gennemgå de produkter, der er relevante for jeres virksomhed og jeres kunder, så I kan yde den bedst mulige rådgivning – og opnå de bedst mulige resultater. 

Er det nødvendigt med efteruddannelse?

For de fleste professionelle økonomiske rådgivere vil det ikke være nødvendigt med efteruddannelse. Alligevel anbefaler vi, at en af vores konsulenter gennemgår vores produkter med jeres medarbejdere, så I kan yde jeres kunder den bedst mulige service og rådgivning, men det er ingen forudsætning. 

Tager AL Finans direkte kontakt til vores kunder?

Nej. Ikke uden jeres udtrykkelige samtykke. Respekten for jeres relation til jeres klienter er i vores øjne en afgørende faktor for et tillidsfuldt samarbejde.

Kan vi få en AL Finans konsulent til at gennemgå produkterne med vores kunde?

Vi sender meget gerne en konsulent ud for at gennemgå vores produkter med jeres kunder i samarbejde med jer. 

Kontakt
Luk

Information

AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Google Maps

Hovednummer

+45 43 43 49 00 


Felter med * skal udfyles