Vejle Boldklub

AL Finans og Arbejdernes Landsbank er hovedsponsor for Vejle Boldklub

AL Finans og Arbejdernes Landsbank er hovedsponsor for Vejle Boldklub

Vejle Boldklub præsenterer ny hovedsponsor


Arbejdernes Landsbank og AL Finans bliver ny hovedsponsor for Vejle Boldklub. AL Finans er et fnansieringsselskab, der er 100% ejet af Arbejdernes Landsbank. AL Finans beskæftiger sig blandt andet med billeasing, billån og factoring.

Vejle Boldklub er stolt over at kunne præsentere en ny hovedsponsor op til den kommende sæson i Danmarks fornemmeste fodboldrække. Arbejdernes Landsbank og AL Finans vil pryde den røde VB-trøje over de næste tre sæsoner.

- Vi er i Vejle Boldklub meget tilfredse med at kunne præsentere en så stærk hovedsponsor som Arbejdernes Landsbank og AL Finans. Det viser klubbens rejse og dens kommercielle styrke, at vi er lykkedes med at få en landsdækkende hovedsponsor. Arbejdernes Landsbank og AL Finans er brands, der taler for sig selv. Her får vi en landsdækkende hovedsponsor med traditioner, en historisk forankring og ikke mindst de værdier, som Vejle Boldklub også spejler sig selv i, fortæller Direktør i Vejle Boldklub, Henrik Tønder. 

Vejle Boldklub præsenterer i forbindelse med hovedsponsoratet i dag sin nye udebanetrøje til den kommende sæson i Superligaen, og på onsdag den 27 juni præsenterer klubben sin nye røde hjemmebanetrøje, som klubben skal spille i sin første sæson i Danmarks fornemmeste fodboldrække.

- Vejle Boldklub er sammen med Arbejdernes Landsbank og AL Finans en stærk trekløver. Vi er sikre på, at denne aftale vil give alle parter muligheden for at proftere af hinanden. Det stod klart fra starten af, at vi har med en seriøs, indsigtsfuld og ambitiøs hovedsponsor at gøre, og at Arbejdernes Landsbank og AL Finans havde gjort deres hjemmearbejde om klubbens historie. I Vejle Boldklub arbejder vi målrettet med at skabe værdi for og igennem vores sponsorer. Det glæder mig selvsagt, at vores nye hovedsponsor også har bidt mærke i dette arbejde, fortæller salgschef hos Vejle Boldklub, Mads Bro Hansen.

For Peter Froulund, branding - og kommunikationsdirektør hos Arbejdernes Landsbank, er hovedsponsoratet hos Vejle Boldklub i tråd med Arbejdernes Landsbank.

- Arbejdernes Landsbank er allerede aktiv i flere klubber i Superligaen, men da vi blev præsenteret for det ambitiøse projekt, som Vejle Boldklub har gang i, var det åbenlyst, at vi skulle være en del af det. Vi ser et stærkt værdimatch med klubben og tror på et stærkt kommercielt samarbejde. Arbejdernes Landsbank er stolte over at blive en del af en klub med en så traditionsrig historie. Til fansene af Vejle Boldklub kan jeg sige, at vi har en lang historik om at lave et samarbejde med fans af de klubber, vi er tilstede i, og det vil vi se frem til med fansene af holdet i Nørreskoven.


Henrik Lund, Direktør hos AL Finans, ser store muligheder i hovedsponsoratet af Vejle Boldklub.

- Det er klart, at vi går ind til dette sponsorat med en klar forventning om, at vi bliver en del af et meget stærkt
lokalt netværk. Vejle Boldklub har et erhvervsnetværk ulig noget andet i regionen, og sammenholdt med en loyal og markant sponsoropbakning er vi sikre på, at vi også vil opleve en kommerciel gevinst ved dette sponsorat. Vejle Boldklub har gennem historien skabt tilhængere over hele landet. Samtidig glæder det mig at støtte en så historisk og traditionsrig klub, som jeg også personligt ved, at Vejle Boldklub er, afslutter Henrik Lund.

Hovedsponsoratet mellem Vejle Boldklub og Arbejdernes Landsbank & AL Finans er faciliteret af ALLIANC Marketing Group, som bl.a. hjælper virksomheder med at investere i sponsorater og kommercielle partnerskaber, og med løbende at sikre et maksimalt udbytte af investeringen. Du kan læse mere om ALLIANC Marketing Group på www.allianc.dk.

For yderligere

Mads Bro Hansen:

+4524424984
Vejle Boldklub

Peter Froulund:

+4538484750
Arbejdernes Landsbank

Henrik Lund:

+4521721786
AL Finans

Kontakt
Luk

Information

AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Google Maps

Hovednummer

+45 43 43 49 00 


Felter med * skal udfyles