Privatleasing

sikker rådgivning om
din privatleasing

Privatleasing

Drømmer du om at skifte bilen ud hvert tredje år eller måske oftere? Så er privatleasing et
attraktivt alternativ til selv at købe bil.

Med privatleasing gennem AL Finans slipper du for bekymringerne ved at være bilejer. Du betaler et opstartsbeløb samt en løbende månedlig ydelse, - alle omkostninger til service og vedligehold er med i prisen. Efter endt leasingperiode leverer du bilen tilbage, og så er du klar til en ny aftale.

AL Finans samarbejder med en lang række bilforhandlere i hele Danmark. Sammen kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser på leasing af din nye bil.

AL Finans – din sikkerhed for god behandling

En leasingaftale med AL Finans løber typisk over tre år. Du betaler et opstartsbeløb og en fast månedlig ydelse, der afhænger af bilens købspris, og dit forventede kilometerforbrug. Efter endt leasingperiode leverer du bilen tilbage, og så er du klar til en ny aftale.

Serviceaftale

Serviceaftale

Du får en serviceaftale, der dækker alle omkostninger til normal service og vedligeholdelse i henhold til producentens forskrifter samt reparation/udskiftning som følge af normal slitage. Slitage på dæk og vinterdæk er ikke dækket af serviceaftalen.

Tilbagelevering

Tilbagelevering

Du behøver ikke frygte en urimelig efterregning, når bilen leveres tilbage. Som udgangspunkt er vi kvit, når bare den er afleveret. Der skal dog betales for eventuelle skader og evt. overkørte kilometer ved returnering af bilen. Derfor vurderes bilens stand af en uvildig 3. part, når den tilbageleveres.

Forbrugerbeskyttelse

Forbrugerbeskyttelse

I AL Finans bruger vi standardkontrakten for billeasing til private, som FDM og brancheforeningen Finans & Leasing har udviklet i fællesskab. Kontrakten gør det nemt for dig at forstå vilkårene ved privatleasing, og sikrer samtidig dine rettigheder som forbruger.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af AL Finans


Felter med * skal udfyles
Kontakt
Luk

Information

AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Google Maps

Hovednummer

+45 43 43 49 00 


Felter med * skal udfyles