Privatleasing

Ny bil uden alle bekymringerne

Privatleasing er et sikkert og attraktivt alternativ
til at købe ny bil selv.

Find din nærmeste bilforhandler her

Privat Leasing

Drømmer du om at skifte bilen ud hvert tredje år eller måske oftere, så er privatleasing et
attraktivt alternativ til selv at købe bil.

Med privatleasing gennem AL Finans slipper du for bekymringerne ved at være bilejer. Du betaler et opstartsbeløb samt en løbende månedlig ydelse, og alle omkostninger til service og vedligehold er med i prisen. Efter endt leasingperiode leverer du bilen tilbage, og så er du klar til en ny aftale.

AL Finans samarbejder med en lang række bilforhandlere i hele Danmark. Sammen kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser på leasing af din nye bil.

AL Finans – din sikkerhed for god behandling

En leasingaftale med AL Finans løber typisk over tre år. Du betaler et opstartsbeløb, en fast månedlig ydelse, der afhænger af bilens købspris samt dit forventede kilometerforbrug. Efter endt leasingperiode leverer du bilen tilbage, og så er du klar til en ny aftale.

Serviceaftale

Du får en serviceaftale, der dækker alle omkostninger til normal service og vedligeholdelse i henhold til producentens forskrifter samt reparation/udskiftning som følge af normal slitage. Slitage på dæk og vinterdæk er ikke dækket af serviceaftalen.

Tilbagelevering

Du behøver ikke frygte en urimelig efterregning, når bilen leveres tilbage. Som udgangspunkt er vi kvit, når bare den er afleveret. Der skal dog betales for eventuelle skader og evt. overkørte kilometer ved returnering af bilen. Derfor vurderes bilens stand af en uvildig 3. part, når den tilbageleveres.

Forbrugerbeskyttelse

I AL Finans bruger vi standardkontrakten for billeasing til private, som FDM og brancheforeningen Finans & Leasing har udviklet i fællesskab. Kontrakten gør det nemt for dig at forstå vilkårene ved privatleasing, og sikrer samtidig dine rettigheder som forbruger.

Fordele ved privatleasing

Når du laver en leasingaftale med AL Finans, vælger du bilmærke, model og tilbehør. Så køber vi bilen – men det er dig, der kører den. Når leasingperioden er slut, leverer du bilen tilbage,
og så er du klar til at vælge en ny.

Du får altså følgende fordele:

  • Du har altid en ny bil
  • Du har ikke penge bundet i bilen
  • Du skal ikke tænke på værditab ved salg af bilen

 

  • Du skal ikke tænke på at sælge bilen
  • Du skal bare bruge bilen – så klarer vi resten
  • Du har ingen uforudsete omkostninger til service eller vedligeholdelse

Tilvalgsprodukter

Når du laver en leasingaftale hos AL Finans, får du også mulighed for at tilvælge disse produkter:

Vejhjælp

Vejhjælp

Selv fabriksnye biler kan have en dårlig dag. Med en aftale om vejhjælp er du altid sikret hurtig hjælp, når uheldet er ude.

Forsikring

Forsikring

Vi tilbyder en attraktiv ansvars- og kaskoforsikring gennem vores samarbejdspartnere.

Dækaftale

Dækaftale

Vores aftale med landsdækkende leverandører sikrer dig fordelagtige priser, når du skal skifte dæk. De kan også tilbyde at opbevare dine dæk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg betale?

Når du privatleaser din bil gennem AL Finans, betaler du et opstartsbeløb og en fast månedlig ydelse, som fastlægges, når vi laver aftalen. Den afhænger af bilens pris, den fastsatte værdi ved aftalens udløb, dit forventede kilometerforbrug samt leasingaftalens løbetid.

Hvorfor skal vi aftale et bestemt kilometerantal på forhånd?

En stor del af økonomien i en privatleasingaftale afhænger af den pris, vi kan få for bilen, når vi sælger den igen efter aftalens ophør. Derfor er det forventede kilometerforbrug et vigtigt parameter, når vi regner den månedlige ydelse ud. 

Hvornår er privatleasing en god ide?

Vælg privatleasing hvis du ønsker at skifte bil jævnligt uden at binde dine penge i den eller hvis du vil undgå uforudsete regninger og har et forudsigeligt kørselsbehov i leasingperioden. Du er velkommen til at kontakte AL Finans for at finde ud af, om privatleasing er den rigtige løsning for dig.

Hvad sker der, hvis bilen får en bule undervejs?

Er uheldet ude, så du får en forsikringsskade i løbet af leasingperioden, skal du sørge for at få skaden udbedret helt, som var det din egen bil. Ved tilbageleveringen skal du lægge skadesanmeldelsen og korrespondancen med forsikringsselskabet i bilen. Læs mere her.

Hvordan foregår tilbageleveringen?

En måned inden leasingperioden udløber, skal du booke en tid til tilbageleveringen.Du finder booking-linket her. Ved selve tilbageleveringen gennemgås bilen hos en uvildig 3. part, og der udformes en tilstandsrapport. Rapporten giver en generel vurdering af bilens stand og indeholder art og omfang af eventuelle skader. Læs mere her.

Hvem står for forsikringen?

Det gør du. Forsikring er ikke en del af leasingaftalen, så det er dig, der skal sørge for, bilen er forsikret med kaskodækning. Vi kan dog tilbyde en attraktiv forsikringsaftale gennem vores samarbejdspartnere ligesom en række andre nyttige Tilvalgsprodukter

Hvem står for betaling af afgifter?

Det gør du. Grøn ejerafgift og vægtafgift skal betales af dig, som bruger bilen. Du kan vælge at lade os stå for indbetalingen – det er et af de nyttige Tilvalgsprodukter, vi tilbyder.

Kan jeg købe bilen, når leasingaftalen udløber?

AL Finans har ikke mulighed for at give dig forkøbsret på bilen, når leasingperioden udløber. Dette er i strid med gældende lovgivning.

Hvorfor skal jeg vælge billeasing hos AL Finans?

AL Finans har mange års erfaring med leasing af biler og samarbejder med seriøse bilforhandlere over hele landet. Vi bruger leasingkontrakten udviklet af privatbilisternes interesseorganisation, FDM, og brancheforeningen Leasing & Finans. Vi bruger Bilsalg.dk og FDM som uvildige samarbejdspartnere, når du skal tilbagelevere bilen. Tilsammen giver det dig sikkerhed for ordentlig rådgivning og behandling før, under og efter leasingperioden.

Find forhandler

AL Finans samarbejder med bilforhandlere over hele landet, og kan tilbyde attraktive finansieringsløsninger til både erhverv og private.

Loading map...

Til eksisterende kunder

Er du eksisterende kunde, kan du på vores serviceområde finde genveje til hurtig hjælp.

Kontakt
Luk

Information

AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Google Maps

Hovednummer

+45 43 43 49 00 

Salg
Lån, Leasing og Factoring

finanssalg@al-finans.dk
+45 43 24 49 20

Kundeservice
Lån og Leasing 

kundeservice@al-finans.dk
+45 43 24 49 10

Kundeservice 
Factoring

factoring@al-finans.dk
+45 43 24 49 90

 

Bestil en opringning

Tak for din henvendelse

Din forespørgsel er nu sendt, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl

Din forespørgsel blev ikke sendt, prøv venligst igen.