Billån

Beregn billån hurtigt og nemt

AL Finans tilbyder sikre og attraktive finansieringsløsninger til
både erhverv og private.

Billånsberegner

Billån – Finansier din bil hos os

De færreste har penge til at betale en ny bil selv - derfor er langt de fleste nødt til at tage et billån og dermed have en investering i form af en bil. Hos AL Finans er der fuld gennemsigtighed. AL Finans samarbejder med bilforhandlere over hele landet og kan tilbyde attraktive billån til både private og erhvervskunder. Du har også mulighed for at benytte vores billånsberegner, så du hurtigt kan få en indikation af hvad din månedlige ydelse på dit billån bliver. Beregn billån her

Hvorfor vælge et billån hos AL Finans

Hos AL Finans er det hurtigt at søge billån, vi svarer dig hurtigt på din ansøgning og så er det nemt. Du kan med få klik igennem vores billånsberegner få din månedlige ydelse på dit billån.
Hvis din økonomi ændre sig og du vil indfri dit lån før tid kan du til enhver tid gøre det. Du skal blot kontakte AL Finans, så hjælper vi dig med indfrielsen af dit billån. AL Finans kan også tilbyde dig særligt attraktive billån til Plugin hybrid- og elbiler med et grønt AL billån.

Billån med fast eller variabel rente

Det kan være svært at vide om man skal vælge fast eller variabel rente på sit billån. Det er en rar sikkerhed at have, at man er helt sikker på sin ydelse hver måned. Det er du, når du vælger en fast rente. Ydelsen på billån med fast rente vil være lidt højere end på et billån med variabel rente, fordi der til gengæld ikke er risiko for den kan stige ligesom der variable rente kan gøre. En variabel rente på dit billån kan gå op og ned, den følger satserne fra Nationalbanken. Fordelen ved at vælge en variabel rente er, at det som udgangspunkt er billigere end en fast rente. Men hos AL Finans skal du ikke bekymre dig om at den månedlige ydelse på dit billån ændres, hvis renten stiger. Vi forlænger blot lånets løbetid, hvis renten stiger i lånet løbetid.

Få hjælp til dit billån af vores specialister

Mange synes det kan være en jungle at bevæge sig rundt i, når de skal vælge bil og det bedste billån. Hvis du har brug for rådgivning eller sparring inden du går i gang med ansøgningen til dit billån, så sidder vores specialister klar til at rådgive dig alle hverdage mellem 8.30 – 16.30. Det kan være du er i tvivl, om du skal vælge fast eller variabel rente, hvad skal løbetiden på lånet være, hvis du er i tvivl om valg af bil, kan vi også sparre med dig omkring det. Du kan kontakte vores specialister her.

Privat til privat bilhandel

Privat til privat bilhandel

Finansiering mellem to private personer

Grønt AL Billån

Grønt AL Billån

Attraktivt billån til plugin hybrid- og elbiler. Kør ind i klimakampen med AL Finans. 

Lån via bilforhandlere

Lån via bilforhandlere

Vi har forhandlersamarbejder i hele Danmark.

Billån til erhvervskunder

I forbindelse med lån til bil kan vi også hjælpe erhvervskunder. Hvis du ønsker et tilbud, udfylder du bare kontaktformularen nederst på siden her, så vil du blive kontaktet af os, så vi kan høre flere detaljer om hvilken bil du ønsker finansieret. Vi garanterer hurtige svartider, og vores tilbud er selvfølgelig uforpligtende. Hvis du finder erhvervsleasing mere fordelagtigt for dig i forhold til dit kørselsbehov, så kan du læse mere om vores erhvervsleasing her.

Forsikring til din bil

Vil du gerne have den bedste bilforsikring til din bil? Alka bilforsikring er kåret som ’Bedst i test’ af forbrugermagasinet Tænk Penge i juni 2017 og oktober 2018. AL Finans samarbejder med ALKA forsikring og det giver dig en række fordele ved at købe din bilforsikring hos dem. Hvis du køber din bilforsikring hos ALKA her alka.dk/alfinans får du ikke bare en billig bilforsikring, samtidig får du gavekort på minimum 1.000 kr. som du kan bruge hos Zalando, Magasin, Wupti.com m.fl. Beregn prisen på din forsikring her.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af AL Finans


Felter med * skal udfyles
Kontakt
Luk

Information

AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Google Maps

Hovednummer

+45 43 43 49 00 


Felter med * skal udfyles