Billån

Beregn billån hurtigt og nemt

AL Finans tilbyder sikre og attraktive finansieringsløsninger til
både erhverv og private.

Billånsberegner

Billån hos AL Finans

De færreste har penge til at betale en ny bil selv - derfor er langt de fleste nødt til at tage et billån og dermed have en investering i form af en bil. Så du skal ikke være bange for at tage et billån, men du skal naturligvis tænke dig om og finde det rette lån for dig. Hos AL Finans er der fuld gennemsigtighed. AL Finans samarbejder med bilforhandlere over hele landet og kan tilbyde attraktive finansieringsløsninger til både erhverv og private. Du har også mulighed for at benytte vores billånsberegner, så du hurtigt kan få en indikation af hvad din månedlige ydelse bliver. Beregn billån her

Hvorfor få et billån hos AL Finans

Når du låner penge til et billån gennem os, kan du trække dine renteudgifter fra i SKAT og dermed bliver lånet billigere. Skulle din økonomi pludselig ændre sig, er det muligt at nedbringe lånet hurtigere end forventet. Derudover kan du indfri lånet, når du sælger bilen igen. Med et lån til bil er du heller ikke tvunget til at bruge en given mekaniker, når du skal vedligeholde bilen. Der er frit valg, og du kan selv bestemme, hvordan bilen skal vedligeholdes og hvem, der skal stå for det. Bilen er din ejendom og du kan gøre som du synes er bedst.

Privat til privat bilhandel

Privat til privat bilhandel

Finansiering mellem to private personer

Grønt AL Billån

Grønt AL Billån

Attraktivt billån til plugin hybrid- og elbiler. Kør ind i klimakampen med AL Finans. 

Lån via bilforhandlere

Lån via bilforhandlere

Vi har forhandlersamarbejder i hele Danmark.

Vi giver både private og erhvervsfolk et uforpligtende tilbud

I forbindelse med lån til bil henvender vi os både til private og erhverv. Hvis du ønsker tilbud, skal du blot udfylde formularen herunder, så vil du blive kontaktet af os, når vi har fundet det bedste lån for dig. Vi garanterer hurtige svartider, og vores tilbud er selvfølgelig uforpligtende.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af AL Finans


Felter med * skal udfyles
Kontakt
Luk

Information

AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Google Maps

Hovednummer

+45 43 43 49 00 


Felter med * skal udfyles